Onze diensten:
van onderzoek tot realisatie en onderhoud

Maatschappelijk vastgoed is al decennialang de gemene deler in al onze projecten. Binnen dat boeiende werkgebied is onze bijdrage heel divers. Onze expertise ligt bij deze diensten:

Onderhoudsplan

Wat kost onderhoud? Wat is de kwaliteit van uw vastgoed, huisvesting of accommodatie? Op basis van een nulmeting krijgt u inzicht in de technische en functionele staat van uw vastgoed of accommodatie. Achterstallig onderhoud en de risico’s daarvan worden transparant gemaakt.

Belangrijk is het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) waarmee u voor de toekomst bepaalt wat de onderhoudskosten zijn in relatie tot de levensduur. Bij de uitvoering van het MJOP zorgen wij ervoor dat u altijd inzicht heeft in de noodzakelijke prioriteiten en budgetten. Wij dragen verantwoording voor het aansturen van alle partijen die het onderhoud uitvoeren.

Groen Doen Meting

Belangrijk vinden wij u te adviseren in de mogelijkheden die er zijn voor de verduurzaming van uw bestaande vastgoed. Wij helpen u doelen te stellen binnen de mogelijkheden van het MJOP. De door OLCO ontwikkelde Groen Doen Meting biedt die extra dimensie voor de lange termijn investeringen. Hiermee weet u in één oogopslag precies hoe uw vastgoed duurzamer gemaakt kan worden en wat hiervan de kosten en opbrengsten zijn. De resultaten uit de nulmeting nemen wij hier integraal in mee. U krijgt hiermee optimale grip op kosten, kwaliteit en verduurzaming van uw vastgoed, huisvesting of accommodatie.

De Groen Doen Meting is een vaststelling van de huidige staat van uw huisvesting en een inventarisatie van de mogelijkheden tot verbetering. De doelstelling is om door slimmer en vooral duurzamer de bestaande duurzaamheids- en onderhoudsbudgetten in te zetten uw huisvesting te verbeteren. De Groen Doen Meting is een effectief instrument om duidelijk te bepalen wat u kan bereiken vanuit de pijlers People, Planet, Profit en Process.

Voor de volgende projecten hebben wij beheer- en onderhoudsplannen opgesteld:

  • MJOB zwembad Rivierabad, Spijkenisse
  • Hoofdkantoor KPO Roosendaal
  • MOP Sportboulevard, Dordrecht
  • Topsporthal SaZa, Doetinchem
  • Nulmeting en functionele toets Sporthal Rohda, Raalte
Bewegen

Veilig zwemmen en ontmoeten

Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom
Bewegen

Zwemmen met plezier

Aquamar in Katwijk
Meer projecten

Meer weten over onderhoudsplan?

Paul van Dorst

Contactpersoon

Paul van Dorst
Projectmanager
+31 6 2159 3838