Onze diensten:
van onderzoek tot realisatie en onderhoud

Maatschappelijk vastgoed is al decennialang de gemene deler in al onze projecten. Binnen dat boeiende werkgebied is onze bijdrage heel divers. Onze expertise ligt bij deze diensten:

Aanbesteden

De aanbesteding is een belangrijk onderdeel aan de start van elk ontwerp- of bouwproces. OLCO heeft uitgebreide kennis van de organisatie van traditionele en geïntegreerde aanbestedings- en contractvormen. Dit is een specialisme waarin al onze teamleden dagelijks opereren.

Openbaar of niet, Design & Build of traditioneel. Bij elk aanbestedingstraject geven wij u in een vroeg stadium inzicht in de diverse mogelijke contractvormen en bijbehorende strategie voor de aanbesteding. Wij nemen u mee in de mogelijkheden die het beste passen bij het project en uw profiel. Dat doen we op basis van het beschikbare budget, de gewenste zekerheden en kennis van bouwen. Wij baseren ons hierbij op actuele kennis van de bouwmarkt die wij in onze referentieprojecten hebben opgedaan. Dit maakt dat wij u optimaal kunnen bijstaan en adviseren. Zo zet u uw project succesvol in de markt!

Het hele proces in vertrouwde handen

De werkzaamheden voor een aanbesteding bestaan uit het opstellen van de verschillende documenten, zoals selectie- en gunningsleidraden, contracten en nota’s. Daarnaast kan OLCO ook de publicatie van de aanbesteding en de communicatie tijdens het proces op zich nemen. We besteden voldoende aandacht aan het opstellen van een gunningmatrix die past bij de marktsituatie en uw wensen, met de meeste kans op het gewenste succes: een belangrijke en complexe afweging van argumenten voor een goed plan. Na de aanbesteding kunnen wij het gehele contractmanagement verzorgen.

OLCO organiseerde onder meer voor de volgende projecten een aanbesteding:

  • Sportcomplex Nieuw Tijenraan, Raalte
  • Centrale Huisvesting Gemeentehuis Zeist
  • Sporthal In de Roos, Roosendaal
  • Kindcentrum Vosholen, Hoogezand Sappemeer
  • Bredeschool De Markiezaten, Roosendaal
  • VO-school Jan Tinbergen College, Roosendaal
Werken

Een vernieuwd thuis

Centrale huisvesting gemeente Zeist
Bewegen

Knooppunt van sport, ontspanning en ontmoeting

Sportcentrum Tijenraan in Raalte
Meer projecten

Meer weten over aanbesteden?

Mark Westra

Contactpersoon

Mark Westra
Directeur-eigenaar
+31 6 2909 8878