Op 29 september is het bereiken van het hoogste punt op de bouw gevierd. Team OLCO, zijnde Mercuur Bouw, AGS Architects, iv-bouw, Peutz, IMD en HoffmanDME, was op de bouw om samen met gemeente Haarlem en betrokkenen dit moment te markeren. Daarom zijn de vlaggen van OLCO en Gemeente op het hoogste punt gehesen.

Mark Westra, directeur van ontwikkelaar OLCO, stelt: “Met dit sterke team en in goede harmonie met de gemeente is het bereiken van het hoogste punt een fantastische mijlpaal in deze tijden van alle hectiek in de bouwsector. De uitvoering verloopt zeer intensief en het wordt spannend om het streven van ingebruikname in januari te halen. Het team werkt keihard en de eindsprint is ingezet!”.

Ook de wethouder van de gemeente is bijzonder tevreden: “Dit gaat een sportcomplex worden waar heel Haarlem trots op zal zijn. . Het zal ongetwijfeld omarmd worden door de gebruikers en sporters die onze stad rijk is. Wij kunnen niet wachten om hier in het voorjaar weer te staan met een feestelijke, sportieve opening!”

Meer lees je in het persbericht op onze website!