Onze diensten:
van onderzoek tot realisatie en onderhoud

Maatschappelijk vastgoed is al decennialang de gemene deler in al onze projecten. Binnen dat boeiende werkgebied is onze bijdrage heel divers. Onze expertise ligt bij deze diensten:

Bouwmanagement

De knowhow en daadkracht van onze bouwmanagers geeft u vertrouwen in een goed verloop van uw (ver)bouwproject. In alle fasen bent u verzekerd van een perfecte aansturing, terwijl u zelf de eindregie heeft.

OLCO heeft al tientallen jaren ervaring met het begeleiden van complexe bouwprocessen en bijzondere projecten in het maatschappelijk vastgoed. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van een gebouw is onze bouwmanager uw vaste baken en het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen in de technische uitwerking van het project.

Stakeholders tijdig betrekken

Wij kennen het belang van goede communicatie en strakke sturing op informatie en planning. Het tijdig betrekken van alle stakeholders is cruciaal. Daarnaast moet een bouwmanager in staat zijn de (complexe) techniek te koppelen aan de functionaliteit en het gewenste gebruik van het object. Wij creëren draagvlak en sturen alle partijen aan. Alle neuzen dezelfde kant op: richting het einddoel. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen zijn wij in staat harde garanties af te geven op de doelstellingen in kwaliteit, kosten en planning.

Enkele voorbeelden van projecten waarvoor OLCO het bouwmanagement verzorgde:

  • Sportcomplex Nieuw Tijenraan, Raalte
  • Inrichtingsplan Centrale huisvesting Gemeente Zeist
  • Azijnmakerij ‘Het Azijnhuisje’, Zeist
  • Sporthal en basisschool De Dijsselbloem in Leidschendam-Voorburg
  • Multifunctioneel zwembad ‘Groenhovenbad’ Gouda
  • Restaurant Lokaal Victoria, Zeist
Bewegen

Knooppunt van sport, ontspanning en ontmoeting

Sportcentrum Tijenraan in Raalte
Werken

Een vernieuwd thuis

Centrale huisvesting gemeente Zeist
Meer projecten

Meer weten over bouwmanagement?

Paul van Dorst

Contactpersoon

Paul van Dorst
Projectmanager
+31 6 2159 3838